Основана през 1999г., фирма ИКА е една от първите фирми на пазара за храни и аксесоари за домашни любимци в България. Вече две десетилетия полагаме големи усилия да подобрим грижата за четириногите ни приятели във всички посоки. Стремежът ни винаги е бил и винаги ще бъде да доставяме най-качествените продукти с най-изгодни цени по най-ефективен начин.

Освен собствените си марки Amigos, Senator, Beauty, Feline, Бони и др., предлагаме богата гама от продукти на водещи европейски и световни компании с богат опит и традиции в производството.Разнообразието от продукти включва сухи храни, консерви, паучове, пастети, лакомства, снаксове, както и хигиенни консумативи – бентонитни, силиконови и натурални пълнители за котешки тоалетни.

Богатата ни продуктова гама, обаче, не е единствената причина да ни се доверите. Ето защо да изберете нас:

Защо да ни се доверите?

 • Любов към животните

  Именно тази любов ни доведе до основаването на фирмата през 1999г. и дава смисъла на нашето развитие до днес. Всички ние в ИКА обичаме животните, затова нашата цел винаги е била да предлагаме продукти, грижещи се за тяхното благосъстояние.
 • Опит и традиции

  Като една от първите фирми, занимаващи се с храни за домашни любимци в България, се гордеем със задълбочени познания и огромен опит в сферата. Всеки член на нашия екип е професионалист, готов да сподели своя опит, за да можем заедно да осигурим най-добрата грижа за четириногите ни приятели.
 • Високи стандарти

  Когато става въпрос за качество, никога не правим компромиси! Работим с едни от най-добрите производители и доставчици в световен мащаб, чиито съоръжения отговарят на най-строгите стандарти. Всеки продукт, предлаган от нас преминава през редица тестове и лабораторни анализи преди да достигне до вас.
 • Гъвкавост и удобство

  Ефективната ни търговска мрежа покрива територията на цялата страна. Можете да откриете нашите продукти в почти всички специализирани магазини в страната. В случай че най-близкия до Вас магазин не предлага продукта, който търсите , можете да попитате за поръчка на място, а ние ще го доставим в най-кратък срок.