Храната „Equilibrio“ и ПРЕДИМСТВАТА ѝ пред всички останали!

Базирана на редица надеждни проучвания и разработена с помощта на най-добрите технологии, „EQUILIBRIO“ се превръща в най-качествената храна за кучета и котки. Тя дължи своето превъзходство над останалите марки на изследвания и наблюдения, резултатите от които показват кои са най-предпочитаните от животните и необходими им съставки за едно пълноценно и здравословно хранене.

В разработването на специалните формули са взети предвид не само вкусовите предпочитания на животните, но и мнението на специалисти и ветеринари, чисто физиологичните нужди на различните животни в различните етапи от развитието им, свързани с храната. Защото наивно е да смятате, че едно малко кученце и едно куче в зряла възраст имат еднакви хранителни нужди. Кучетата от дребни породи имат потребност от различни хранителни вещества в сравнение с представителите на едрите. Същото се отнася и за котките – всяка порода и всеки отделен неин представител в определен етап от развитието си се нуждае от определени вещества, които трябва да му бъдат предоставяни посредством храната. И, предлагайки на домашния си любимец храна с марката „EQUILIBRIO“, Вие всъщност му поднасяте в чиния всички вещества, от които се нуждае за здравословен животи пълноценно развитие!

EQUILIBRIO“ е храна със Супер Премиум качество. Всички разновидности, в които бива предлагана храната с тази марка, е подходяща за ежедневна употреба. Тя ще допринесе за правилното развитие на животното и ще има благотворен ефект върху неговото здравословно състояние.
Храната „EQUILIBRIO“ е част от продуктите, предлагани от бразилската компания „Total Alimentos. Тя се радва на голяма популярност като ЕДНА ОТ ТОП 10 НАЙ-ДОБРИ ХРАНИ В СВЕТА!

Това, което прави „EQUILIBRIO“ най-добрият избор, са инвестициите, които компанията „Total Alimentos“ влага в изследването, развитието и подобряване качеството на продуктите си. За производството на всички видове кучешка и котешка храна, предлагани от фирмата, използвани биват само най-висококачествените суровини и продукти. Те осигуряват на животните балансирана и пълноценна храна – такава, която те лесно усвояват, която им доставя необходимото количество енергия, която не съдържа никакви ненужни или вредни химикали, която отговаря на вкуса им!

Сред предложенията с марка „EQUILIBRIO“ ще откриете храни за израстващи кучета и котки, за вече развити животни, за такива със завишено тегло, специални предложения за дългокосмести, варианти за кастрирани животни, храна за дребни и едри породи, храна с любимите им вкусове!

А общото между всички тези продукти е, че те ще се борят със зъбния камък, ще се погрижат за кожата и козината на животното, ще намалят натрупването на косми в организма, ще се грижат за отделителната система на животното и ще донесат още редица полезни действия и предимства!

Приветстваме Ви с правилния избор на храна за Вашия най-добър приятел!

Facebook Коментари